Nieuws

Nieuws

  1. Op woensdag 21 en donderdag 22 September kan U onze stand bezoeken op de Logistics & Distribution beurs. De logistieke vakbeurs van de Benelux. Dit evenement vindt dit jaar plaats te Brussels Expo, nabij de Heyzel. Zoals de voorbije jaren zal ook hier Rotom deelnemen als exposant. Via onderstaande banner kunt U gratis toegangskaarten aanvragen voor dit gebeuren.

    Lees meer »
  2. Met veel genoegen presenteren wij u de geheel vernieuwde website van 2Return. Na vele jaren actief te zijn op de Europese markt waarbij we onze diensten verrichten voor vele klanten, hebben we besloten om onze vorige website te veranderen. Met deze nieuwe opzet kunnen we nog meer interessante informatie over onze activiteiten en speciale klantoplossingen met u delen.

    Lees meer »
  3. 2Return biedt pallet pooling diensten aan op Europese schaal met behulp van de groene en uiterst duurzame Rotom Rent pallets. Naast de H1-pallet kunnen ook de 1200x1000 en 800x1000 vlaggenschip pallets worden geleverd en teruggebracht op elke nationale locatie van Rotom. 2Return combineert de internationale locaties en palletverhuur van Rotom tot een integrale pooling dienst voor heel Europa. Het was nog nooit zo eenvoudig om de H1-pallet of een van de andere robuuste industriële pallets op Europese schaal in te zetten.

    Lees meer »