2Return – welkom op onze nieuwe website!

2Return – welkom op onze nieuwe website!

May 24, 2016

Met veel genoegen presenteren wij u de geheel vernieuwde website van 2Return. Na vele jaren actief te zijn op de Europese markt waarbij we onze diensten verrichten voor vele klanten, hebben we besloten om onze vorige website te veranderen. Met deze nieuwe opzet kunnen we nog meer interessante informatie over onze activiteiten en speciale klantoplossingen met u delen.

Wij nodigen u uit om meer over onze diensten, zoals pooling, packaging recovery en RTI-management te lezen. Speciale aandacht vragen wij voor onze specifieke klant- en procesgerichte aanpak. Omdat bedrijven verschillend zijn proberen we altijd om de beste oplossing voor elke situatie te vinden. Is uw interesse gewekt of heef tu vragen aarzel dan niet contact op te nemen via onze contactgegevens of aanvraagformulier beschikbaar op de website. Wij reageren meteen!

2Return is onderdeel van de Rotom Group, aanwezig in 9 landen in Europa - Oostenrijk, België, Frankrijk, Nederland, Denemarken, Duitsland, Polen, Portugal en Spanje.

Wij zien uit naar uw reactie!